2023. január 29. vasárnap - Adél

Rólunk

"Ha azt mondjuk a fölnőtteknek: "Láttam egy szép házat, rózsaszínű téglából épült, ablakában muskátli, tetején galambok..." - sehogy sem fogják tudni elképzelni ezt a házat. Azt kell mondani nekik: "Láttam egy százezer frankot érő házat." Erre aztán fölkiáltanak: "Ó, milyen szép!"
(
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)


INGATLANBAN OTTHON VAGYUNK!  

A tengerentúlon 97%-ban csak ingatlanügynökségek értékesítik az ingatlanokat. Az utóbbi években már nálunk is egyre többen fordulnak közvetítőhöz, mivel egy jól választott ingatlanszakember rendelkezik piacismerettel, jó kapcsolatokkal, szélesebb rálátásuk van a kínálatokra, a vevőkörre.
Amíg Ön dolgozik, gyereket nevel, utazik, mi eladjuk, kiadjuk, vagy megkeressük Önnek,  időt takarítunk meg az ügyfeleinknek. 
Mivel a megbízó a megbízásért előre nem fizet, csak amikor létrejön az üzlet, semmilyen kockázata nincs
Irodánk a megbízásait szinte csak ajánlások alapján kapja, ami egy elégedettségi jelző 1995 óta működő szolgáltatásunkról.

- Több mint 25 évnyi tapasztalatom van az ingatlanpiacon. Büszke vagyok, hogy munkám elismeréseként érdemes vagyok az ETIKUS INGATLANOS szakmai védjegy viselésére.
- Kiváló hely- és piacismeret – főleg Budán, Belvárosban.
- A garzontól a luxusvilláig, az üzlettől a hotelig szinte minden kategóriával foglalkozunk.
- Az eladókkal és bérbeadókkal sikerdíjas megbízást kötünk, vagyis a jutalékot irodánk csak az adásvételi/bérbeadási szerződés létrejöttének feltétele mellett kapja. 
- Vevők és bérlők részére szolgáltatásunk díjmentes.
- Folyamatos kapcsolatunk van a partnerirodákkal, így a keresésekre és kínálatra széles rálátásunk van. 
- Ingatlanok adás-vételében jártas ügyvédet kedvező áron ajánlunk a szerződéskötéshez.
- H I T E L igénylését nálunk akkor is intézheti, ha nem a kínálatunkból választott ingatlant! Kollégánk a piacon lévő összes jelentős bankkal kapcsolatban van és a legjobb feltételeket kínáljuk Önnek. Jelezze hiteligényét és kollégám felkeresi Önt!

Előfordulnak olyan ingatlanok is a kínálatunkban, amit nem hirdetünk nyilvánosan.
Ha elfoglalt és segítséget keres, a MEGBÍZÁS oldalunkon juttassa el ajánlatát hozzánk, vagy keressen egyéb elérhetőségeinken!

Kínálatunk folyamatosan változik, nézze át gyakrabban! Eredményes böngészést kívánunk!


Oláh Emese
etikus ingatlan bróker

Hirdetéseink
 körültekintő munka eredményeként kizárólag információ közlésének céljából készültek, ezzel együtt nem garantálhatják az adatok teljességét.
Oláh Emese
Mobil: +36.30.9484.515
E-mail: info@morrison.hu
Kapcsolat
Morrison Ingatlanügynökség
Mobil:
+36.30.9484.515
E-mail: