2024. május 27. hétfő - Hella

XII. Ördögoromnál mediterrán villa, hatalmas kerttel

Nyomtatás Küldés e-mailben
XII. kerület, kiemelt természeti környezetben, nettó 480 nm lakótérrel + 170 nm terasszal rendelkező, 2000-ben épült, 3 szintes villát kínálok, 4000 m2-es gyönyörű kerttel.

AZ INGATLAN FEKVÉSE

A telek D-DK-i tájolású 4000 m2 területű, a XII. kerületi Ördögorom természetvédelmi terület alatt, elvehetetlen panorámával. A fölötte levő, erdő borította hegycsúcs védelmet nyújt a szelek ellen és friss levegőt biztosít. Bár távolabb van a közúti forgalomtól, a buszmegálló 400 méterre van, amivel egyenesen a belvárosba juthat. 
A hatalmas telek intim, mivel kb. 2,5 méterrel az utcaszint felett van, így onnan nem lehet belátni a kertbe. Ezt még a dús növényzet is segíti.

A HÁZ

A főépület a panoráma felé D-DK-i irányba tájolt, így a lehető legtöbb napsütés éri. Vastag falai jól védenek a nyári hőség ellen, míg hűvös időben megtartják a meleget sokáig. Mediterrán jellegű villa, alacsony hajlásszögű mediterrán cseréptetővel. 
Az épület nagy mennyiségű faragott mészkőelemmel díszített. A házat kívülről is tömör mészkőoszlopok díszítik. 
Az épület egy kisebb valamint egy nagyobb lakásból, és egy 4 állásos garázsból áll, amihez kiszolgálóhelyiségek kapcsolódnak, valamint egy pincéből, ami egy közösségi szobát és borospincét rejt.
A padlóburkolat a földszinten és az emeleten (középső szint) bézs színű mészkő, míg a tetőtérben, a garázsszinten és a pincében kerámia.
A földszinti lakás egy intim hangulatú terméskő falakkal határolt udvarra nyílik, amit vörös márványból faragott oroszlánfejes falikút díszít.
A ház körüli teraszok, közlekedők és az udvar burkolata süttői mészkő.
A fűtést egy központi (külön kazánházban elhelyezett) Wolf kazán biztosítja padlófűtés és márványradiátorok segítségével.
A ház beépített bútorai amerikai cseresznyefa-furnéros fabútorok.

BIZTONSÁG

Az utca felől a magas, növényzettel befuttatott kerítés védettséget nyújt. A kertkapuk, a bejárati ajtók, a garázs és a ház közötti ajtók sok ponton záródó biztonsági páncélajtók. Az Állítható lamellás zsalugáterekkel ellátott nyílászárók betörésbiztos hőszigetelt üveggel ellátott ablakok.
Az épületet korszerű riasztórendszer védi.
A kültéri biztonságot az éjszaka működésbe lépő mozgásérzékelős reflektorok is segítik.

A KERT

A ház előtti hatalmas terasz előtt nagy gyepfelület található kerti medencével. Ez vese alakú (3.5 x 7.5 m) és fűtetlen. A földszint síkjában van még két kerti lugas. Az egyik egy rózsalugas óriási sziklacsobogóval. A másik szőlőlugas, melyhez a kerti grill csatlakozik. 
A telekhatáron nagy fák, bokrok és sövények biztosítják az intimitást. A kert szépen ápolt, mediterrán jellegű, melyet automata öntözőrendszer lát el vízzel.
Díszvilágítás segít a kerti utakon, így sötétben is különleges élmény egy kerti séta.

A KERTI HÁZ

Teljesen összkomfortos, padlófűtéses önálló épület, mely a nagy üvegfelületeknek köszönhetően még télen is kellemes hőmérsékletű. Kerámia a padlóburkolat és a falak és az oszlopok kívül-belül ürömi mészkővel burkoltak. Mini-konyhával felszerelt és zuhanyfülkés, WC-s fürdőszoba csatlakozik hozzá. 
A kerti ház előtti teraszról csodálatos a kilátás, de a lapos zöldtetőről is érdemes körülnézni.
Nemcsak a cserepes növények teleltetésére alkalmas, hanem akár egy személyzeti külön otthont jelenthet.

Különleges otthon, érdemes személyesen meggyőződni róla.

Ingatlan típus: családi ház
Ingatlan mérete: 560 nm
Telek mérete: 4000 nm
Régió: Budapest, 12. kerület
Cím: Ördögsziklánál
Szobák száma: 7
Parkolás: garázs

Ár: 560.000.000 Ft
Price: 1.564.246 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése