II. Pasaréten prémium színvonalú, panorámás sorházi lakás eladó

II. Pasaréti út felett, csendes, szem elől rejtett telken, négylakásos sorházi lakás egyik tagját kínálom megvételre.
A déli tájolásának köszönhetően, világos, napfényes.
Az ingatlan 2013-ban teljeskörűen fel lett újítva, a ház tulajdonosa és egy olasz belsőépítész munkáját dicséri a kiváló elrendezés és ízléses megjelenés.
Három kényelmes lakószint van és egy félszuterén.
Földszinten: nagy nappali, étkezős-konyhával, eltolható nagy panorámaajtóval és egy hatalmas terasszal, kilátás a János-hegyre, vendég WC.
Emeleten: 3 háló, 2 fürdőszobával, mindegyikben WC, egyikben bidével. A nagyszoba hosszában végig erkély, full panorámával.
Legfelső szinten: szülői háló, nagy elegáns fürdőszobával, zuhanykabinnal és káddal, WC, bidé-vel. A háló előtt hatalmas panorámaterasz, mely csodálatos kilátást az ágyból nézve élvezheti minden nap!
Egy félszuterén szoba van még, amit jelenleg tárolásra, mosóhelyiségnek használnak, de nagy méreténél fogva, külön hobbyszoba, stúdiószoba vagy dolgozó is lehet. Ez végig ablakos és fűtött, parkettás helyiség!
Kertje nincs, de nagy teraszai a lakás meghosszabbított életterei.
A fűtés Ariston (új) cirkókazánról működik, a hidegburkolatoknál padlófűtéssel. Riasztó külső infra + belső.
A ház dryvit-el szigetelt.
Egy garázshely vásárolható hozzá, illetve a mellette lévő bérelhető. Hátránya, hogy nincs feljárat a garázsból a házba.
Előnye, a kiváló elosztás, a csodálatos panoráma minden szintről, a hatalmas teraszok, a felújított kiváló állapot. Nagyon jó kisugárzású, kellemes, igazi otthon! 10 perc közelségben az erdő, ahol számos kirándulóút várja.
A lakás ára: 230 millió Ft, a garázshely igény szerint megvásárolható, 5 millió Ft-ért + egy hely bérelhető.


A képre kattintva tud lapozni az albumban.

Ügyfeleink és magunk egészségének megőrzése érdekében bevezettünk pár olyan szabályt a védekezés érdekében, melyeket szeretnék Önnel megosztani:
Kérem, tájékozódjon alaposan a kiszemelt ingatlanról és csak akkor kérjen személyes megtekintést, ha minden tekintetben megfelel. Sok fotó és alaprajz áll rendelkezésre.
• A megfázott vagy influenzagyanús ügyfeleinket megkérjük hogy a gyógyulásukig kerüljék az ingatlan megtekintést.
• Megkérjük a kedves ügyfeleket arra, hogy az ingatlan megtekintésére lehetőleg csak a legfontosabb döntéshozó érkezzen.
• Az általános udvariasság szabályai most megváltoztak, ezért kerüljük a kézfogást, és zárt térben használjanak maszkot.

Bízunk benne, hogy ezeket az óvintézkedéseket az ügyfeleink elfogadják, és így a továbbiakban is tudunk úgy hatékony munkát végezni, hogy ezzel senki egészségét vagy nyugalmát nem veszélyeztetjük.

Ingatlan típus: sorház
Ingatlan mérete: 203 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 2. kerület
Cím: Battai utca
Szobák száma: 5
Parkolás: garázs

Ár: 230.000.000 Ft
Price: 640.669 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515