2020. augusztus 11. kedd - Zsuzsanna, Tiborc

XXII. Rózsavölgyben körpanorámás családi ház

Nyomtatás Küldés e-mailben
Dél-Buda legszebb, legértékesebb térségében, a Kereszt-hegy és a Sas-hegy gerincének találkozásánál, átriummal épült, GYÖNYÖRŰ, EGYEDI FULL PANORÁMÁS villa, ápolt kertben.
A kert egy kis nyélen csatlakozik az utcához.
A különösen szépen ápolt kert nagysága 979 m2, a ház belső tere kb. 450 m2.


Az épület a 90-es évek elején épült, vasbeton sávalapozással, monolit szintekkel, a hegyre merőleges két betonfal pillérrel egybeöntve. 3 szintes kialakítású, szintenként szinteltolással megosztott.  A szintek közötti kapcsolatot ugyancsak monolit vasbetonlépcsők biztosítják. A felépítmény poroton hőszigetelésű téglából épült. A műterem rész külön bejáratát egy fém csigalépcső is biztosítja.
 2009-ben teljesen felújított, kitűnő állapotú, 3 szintes, szintenként szinteltolással kialakított. 
tetőszerkezet fa hőszigetelt fedélszék, az esővíz elvezetése vörösréz burkolatú attika csatornákon történik. A falakat kívül terranova hőszigetelt vakolat védi belül nikecell. Összközműves ingatlan, automatikus szennyvízdarálóval és  kiemelővel csatlakozik a csatornához.


Az épület fűtése gázkazánnal történik, és kettős hőcserélőn keresztül padló- és falfűtéssel, amely nagyon gazdaságos. A külső határoló falak fűtöttek. A víz víztisztító és vízlágyító szűrőn keresztül érkezik. 


6 lakószoba + egyéb helyiségek, műterem, öltöző, tárolók.... stb. A fürdőszoba szép spanyol gránittal burkolt, nemrég beszerelt értékes dizájn csaptelepekkel. Szauna és 4 fürdő van, ebből 2 komplett fürdőszoba - az egyik jakuzzival -, 2 pedig zuhanyozós.

A nappali belső terével összenyitható a szélcsendes átrium. A kandalló egyedi építésű, nagy kiterjedésű faragott kőfallal, igazán különleges, megunhatatlan látvány. 
A legjobb minőségű anyagok kerültek beépítésre. 2009-ben teljes külső belső festés, burkolatcsere történt, a keringtetett vízvezetékeket rézre cserélték. A drága csaptelepek védelmét újonnan felszerelt automatikus vízlágyító-víztisztító berendezés szolgálja.
A konyha egyedi tervezésű Ligeti design, valódi fa - amerikai dió - kivitelezésű, a fali burkoló felületekkel együtt. Gránit munkalap, Miele gépek, beépített 590 literes NoFrost márkájú, amerikai rendszerű hűtő-fagyasztó valamint jégkocka- és vízgyártó berendezés.


legjobb minőségű  anyagokból készült, egyedileg faragott terméskő, fa, réz és különleges burkolati kerámiák szolgáltak a belsőépítészeti kialakításhoz. Épületüvegezés:  3 rétegű thermopan üveg, egyedileg gyártott fa szerkezetben.

A stúdióház talán legkedveltebb adottsága a természetes kapcsolat a kerttel, négy-öt bejáraton keresztül is. A díszkert látványa a kilátással együtt lenyűgöz bárkit, aki ide betér. 


Kinek ajánlott:
- aki szeretne a városhoz közel, de mégis csendes környezetben élni.
- aki szereti, ha az otthona az utca zajától el van zárva,
- aki szeret a szabadban reggelizni, szereti a kertet, de nem szereti, ha a kert gondozása teher a számára,
- akinek öröm, ha kiül az erkélyre és csak bámulja az alatta fekvő gyönyörű várost,
- aki szereti a nagy tereket, a kényelmes környezetet
- aki a kertben élvezi a sütögetést, bográcsozást,
- aki egy ház gondozásával együtt tud élni,
- aki a nyitott kandalló melegét, a tűz fényét imádja,
- aki szereti a szépet, a rendet és áldozni tud a gondnok, a kertész munkájára, büszke a természet adta kialakított növényi kultúrára...
Jó közlekedés, 3 buszjárat, a 150-es és a 250, 251 -es buszok a gerincen, járnak, mely a háztól kb. 500 méterre van. a völgyben a 41- es, 47B villamos jár ez kb. 400 m.  
Az ingatlan környezetében igényes, különleges értékű, egyedi családi házak épültek. Az utóbbi években felkapott és divatos hely lett.

Nézze meg személyesen leendő otthonát!

A képre kattintva tud lapozni az albumban!

 

Ingatlan típus: családi ház
Ingatlan mérete: 450 nm
Telek mérete: 979 nm
Régió: Budapest, 22. kerület
Cím: Gerinc utca felett
Szobák száma: 6
Lift: nincs
Parkolás: autóbeálló, garázs

Ár: 199.000.000 Ft
Price: 652.459 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése