2020. május 25. hétfő - Orbán

VI. JÓKAI utcában ÚJ építésű okosotthon, jó áron megvehető

Nyomtatás Küldés e-mailben
OKOSOTTHON - OKOS DÖNTÉS!
Döntsön okosan emellett a modern design és felemelő luxus ihlette ÚJÉPÍTÉSŰ belvárosi lakás mellett! Ön lesz az első lakója.
Megvételre kínálunk egy azonnal költözhető, használatbavételi engedéllyel is rendelkező ingatlant, közel a Nyugati pályaudvarhoz és a Bajcsy Zsilinszky úthoz, Belső-Terézvárosban, a Jókai utcában.
A csodásan megújult épület tetőtérbeépítése révén teljes homlokzatfelújítás, lépcsőházfelújítás és egy vadonatúj üveglift beépítése mellett, tetőtéri kétszintes lakások kerültek kialakításra, melyeket már a tervezőasztalról elkapkodtak, ezt ÖNNEK TARTOGATTUK.
A lakás jelenleg egy amerikai konyhás hatalmas nappaliból, 3 hálószobából, két fürdőszobából, egy wc-ből áll. Tárolórekesz tartozik hozzá a pincében, s egy 5 nm-es extravagáns erkélyen emelkedhetünk a város kicsinyes gondjai fölé.
Az amerikai konyhás nappali egyik fele egy önálló szobának még leválasztható, így is hatalmas tér állna rendelkezésünkre.
Konyhabútor nem lett beépítve, másfél milliós bútorcsomag viszont az árban van, így Ön határozhatja meg mit, milyen színben és minőségben kér.
A tetőtérbeépítés luxusigényeket tervezett kielégíteni, így kiépített okosotthon, modern érintős villanykapcsolók, tetőről érkező fények, a bevilágítóablakokon keresztül és barisol fal dobják fel a letisztult szürke-fehér eleganciát.
A nappali díszét, az emeletre vezető design lépcsősort külön kiemelném.
Fűtése korszerű, rendkívül gazdaságos mennyezet és padlófűtés (hűtés), mely egy Fujitsu egyedi hőszivattyúval lett okosan megoldva. (Gyakorlatilag minden beépített elem olyan magas hőszigetelésű, hogy akár fűteni, hűteni sem kell...)
A lakás keleti tájolású, ablakaiból kellemes kilátás nyílik az utca szemben álló szépen felújított épületeire, a Belvárosra s a kék égre.
A lakás részletre is megvehető!!! 

Ingatlan típus: lakás (tégla)
Ingatlan mérete: 117 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 6. kerület
Cím: Jókai u.
Szobák száma: 4
Emelet: 4
Lift: van

Ár: 99.900.000 Ft
Price: 327.541 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése