2022. augusztus 13. szombat - Ipoly

II. PASARÉTEN ORLÓ UTCÁBAN FELÚJÍTOTT 1,5 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ

Nyomtatás Küldés e-mailben
A környék: Pasarét csendes utcája, végig nagy fákkal beültetett. A buszmegálló az utca végén van 3 perc sétára, a Rózsakert bevásárlóközpont csak 2 buszmegállónyira van.

A ház:
1973-ban épült 12 lakásos karbantartott társasház.
A ház lakóközössége baráti, csendes és együttműködő. A ház karbantartása folyamatos, tavaly októberben új tetőt kapott a ház, és jövő tavasszal a ház központi áram kábelek cseréje és a lépcsőház festése van tervben, aminek költsége 400-500 Ft lesz lakásonként a tulajdoni hányad arányában. Ez az összeg levonódik a vételárból. A ház közös kertjét a lakók közösen gondozzák önkéntes alapon.

A lakás:
A tulajdoni lapon 38, valóságban 44 nm-es lakás amerikai-konyhás nappali, külön hálószoba, gardrób, WC és kádas fürdőből áll. 2014-ben lett műszakilag felújítva, cirkófűtéses, megkímélt állapotú, egy tisztasági festéssel költözhető. Az ablakai fák lombjára néznek, így a szemközti házból nem lehet belátni, így legfeljebb a fán játszó mókusok néznek be az ablakon.
A lakás ablakai ÉNy-i fekvésűek, így sem nem sötét se nem vakítóan világos. Biztonsági ajtóval, kaputelefonnal rendelkezik. Az árnyékolást redőnyök biztosítják, a bogarakat a minden ablakra felszerelt szúnyogháló tartja távol a lakástól. A WC külön van a fürdőszoba mellett.
A lakáshoz tartozik egy 4 nm -es és egy 10 nm-es saját tároló, és a tulajdonos a belső udvaron egy felszíni gépkocsi beálló hely használatára jogosult. Az udvarba automata kapu biztosítja a bejárást, az utcában a parkolás ingyenes.

A lakáshoz tartozó közös költség 14.800 Ft ami tartalmazza a vízdíjat a szemétszállítást, a lépcsőház takarítást és a közös terek világítását. A felújítási alap 150 Ft/nm havonta, a villany általánya 6200 Ft és a gáz általány 9000 Ft szokott lenni havonta.
A hálószobában és a nappaliban mennyezeti ventillátoros lámpa biztosítja a levegő áramlást a melegebb napokon, de a tető újraszigetelése óta lényegesen jobb a lakás hőérzete.
Kiváló helyen lévő, hangulatos, kitűnő állapotú lakás, csak a személyes holmiját hozza, a többi készen várja. Teljes bútorzattal kínálom.
Ár: Teljes bútorzattal, gépekkel, világítással, 4 m2 + 10 m2 tárolóhelyiséggel 62 millió Ft-ért eladó.
Megtekinthető aug. 15 után

Ingatlan típus: lakás (tégla)
Ingatlan mérete: 44 nm
Telek mérete: 0 nm
Régió: Budapest, 2. kerület
Cím: Orló utca
Szobák száma: 1+1
Emelet: 2
Lift: nincs
Parkolás: telken belül

Ár: 62.000.000 Ft
Price: 173.184 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése