2018. december 13. csütörtök - Luca, Otília

II. Törökvészen felújítandó ikerházfél felső lakása

Nyomtatás Küldés e-mailben
TÁRSAT KERESEK KÉTLAKÁSOS IKERHÁZ FELÉRE!
Megvételre kínálom ezt a II. kerületi, Törökvészen, a Kapy út közelében lévő, 120 m2-es, 2 szintes, zöldövezeti, szeparált ikerházfél felső lakását, mely két szintes. A ház 551 m2-es saját tulajdonú telken áll.
A Kapy úttal határos, főút közeli bejárattal is rendelkező telekvég miatt pedig irodaként vagy más vállalkozás székhelyeként is funkcionálhat. 
Az ingatlan ablakai déli, illetve keleti tájolásúak.
A ház 1968-ban épült nagyon masszív alapokon. Hosszabb ideje lakatlan, felújításra szorul.

Az első emeleten (55+15 m2-en) két szoba és egy külön bejáratú gardrób található, fürdőszobával, illetve (beépíthető) tágas balkonnal.

A második szint egy 10 éves tetőtér beépítésnek (50 m2-es) köszönhető: itt további két, nagy belmagasságú szoba épült egy nagy loggiával, amelyről szép kilátás nyílik a Budai-hegyre.

A kert 100 éves fenyőkkel , illetve futtatott borostyánnal van beültetve.
A házról többféle látványterv is rendelkezésre áll attól függően, hogy a leendő tulajdonos hogyan szeretné azt hasznosítani.

Elérhetősége is egyedülálló. Öt perc séta a Pasaréti tér. Autóval 3 perc a Rózsadomb Center, 6 perc a Rózsakert Bevásárlóközpont, 10 perc a Mechwart Liget, Fény utcai piac vagy a Széll Kálmán tér. A 29-es autóbusz megállója pedig a Kapy úton található, a két végállomás irányába (Hűvösvölgy, illetve az óbudai Szentlélek tér (HÉV megálló)) átszállásmentes kapcsolatot biztosít.
A közelben óvoda, iskola, gyógyszertár, posta, állatorvos, különféle boltok, éttermek, kávézók... mind-mind pár száz méter távolságra!

Ingatlan típus: ikerház
Ingatlan mérete: 120 nm
Telek mérete: 551 nm
Régió: Budapest, 2. kerület
Cím: Törökvész, Kapy út közelében
Szobák száma: 4
Emelet: 1
Lift: nincs
Parkolás: autóbeálló, garázs

Ár: 76.000.000 Ft
Price: 249.180 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése