2018. december 13. csütörtök - Luca, Otília

Budakeszin provence-i stílusú villa dupla telekkel

Nyomtatás Küldés e-mailben
Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában, aszfaltozott utcában, déli fekvésű telken ajánlom ez a különleges, kifinomult eleganciát tükröző, elegáns, provence-i stílusú családi villát.
 
Ez a jól átgondolt, nagyvonalúan megálmodott és kivitelezett ház Budakeszi Makkos magaslatán épült. A környéket Budapest tüdejeként is emlegetik, ahol egy jelentős rehabilitációs intézet és egy híres pulmonológiai intézet is működik.
 
Kedvelt kiránduló helyek, Normafa és a János-hegy egészen közel vannak. A Széll Kálmán téri nagy közlekedési csomópont is mindössze 20 perc autóval vagy 40 perc autóbusszal. A buszmegálló autóval 5 perc, gyalog pedig kb. 20 perc.
 
A ház 2001-ben épült. Az építtetők sok praktikus ötlettel és magas minőségi elvárások szerint valósították meg az elképzelésüket.
Egy lakberendezési lap is kiemelten foglalkozott vele.
Igazi kuriózum!
 
Gyönyörű növényekkel beültetett nagy intim kertje van, 1830 m2-es, szép, ápolt díszkert, gondozott gyep, sok szép díszcserje, bokrok és virágok díszítik. Mint ez botanikus kert.
 
100 köbméteres ciszterna gyűjti a használt vizet, amit biológiai módszerrel tisztítanak és a kert locsolására újra felhasználják.
A település új csatorna- és víztisztító rendszere 2015-ben készült el, aminek kellemes „mellékhatása”, hogy az út új aszfalt burkolatot kapott.
 
A ház három szintes.
Az alsó szinten kapott helyet a duplagarázs, egy műhellyel, a másik oldalon egy télikert, szauna, nagy beltéri úszómedencével, kertkapcsolatos kijárattal, csodálatos borospince.
 
A középső szint két bejárattal is rendelkezik. Itt lett elhelyezve az átriumos nappali kandallóval, konyha, nagy terasz, kijárattal a kertbe. A terasz félig körbefut a házon, a fedett részén grillkemence épült.
 
A felső szinten egy szép tágas könyvtár szalon fogad, olvasó sarokkal.
Dolgozószoba, hálók, gardróbbal, fürdőkkel.
 
Ezt a házat azoknak ajánlom, akik békére és nyugalomra vágynak.


A képgalériához kattintson a fotóra és lapozzon.

Ingatlan típus: családi ház
Ingatlan mérete: 630 nm
Telek mérete: 1830 nm
Régió: Vidék,
Cím: Budakeszi - Makkos
Szobák száma: 6
Parkolás: garázs

Ár: 195.000.000 Ft
Price: 639.344 EUR
Ingatlan értékesítő
Oláh Emese

+36/30/9484-515
E-mail küldése